Wedstrijden

Voetbal Vlaanderen

Op de website van Voetbal Vlaanderen vind je de wedstrijdplanning, SR-aanduidingen, uitslagen en klassementen, gele of rode kaarten, of andere info makkelijk en overzichtelijk. Vul in de zoekbalk bovenaan de pagina K. Vrijheid Herselt of stamnummer 02683 in, de competitie of de specifieke info die je zoekt.

RBFA-APP

Je kan ook de RBFA-app op je telefoon downloaden via de Apple Store of Play Store. De RBFA-app bundelt alle content van RBFA, Voetbal Vlaanderen en ACFF in 1 mobiele applicatie. Krijg toegang tot exclusieve content en alle resultaten en klassementen van alle Belgische competities!  Vul ook hier in de zoekbalk K. Vrijheid Herselt of het stamnummer 02683 in.

 

Spond

Als intern communicatiemiddel gebruiken we Spond (een digitaal platform via de browser of app te downloaden via Playstore of Appstore).  Dit medium is bedoeld als communicatiemiddel tussen ouder, speler, trainer en bestuur.  Raadpleeg dit platform regelmatig om op de hoogte te blijven van activiteiten, trainingen, matchen, afgelastingen, ...  Je kan de app ook syncen met je agenda.