Nieuws & Events

De meest recente nieuwtjes, opkomende events, wedstrijden, vacatures, ... vind je op onze facebook en instagram pagina.

It's always time for pizza

Zin in een lekkere pizza of lasagne? Naar jaarlijkse gewoonte houden we een pizza-verkoop t.v.v. van onze voetbalclub. De pizza's worden ambachtelijk bereid, vers geleverd en zijn handig verpakt. Direct klaar om afgebakken te worden in de oven. Lust je geen pizza!? Niet getreurd, er kan ook lasagne besteld worden. Ze kunnen min. 3 dagen bewaard worden in de frigo, (lasagne zelfs 10 dagen). Of ze kunnen natuurlijk ook ingevroren worden.  Bestellen kan via deze link vóór 3 december 2023!!!
Afhalen in de kantine op woensdag 13 december 2023 van 18u tot 20u.

De ploeg waar de meeste spelers een bestelling bij hebben gedaan, krijgen met de ploeg een team-building bij Delen's Bowling.

Nieuwe samenwerking Fit2play

KFC Herselt is een nieuwe samenwerking gestart met Fit2play en maakt nu mee deel uit van de Fit2play-familie. Gezien Fit2play dezelfde ambities nastreeft als onze club, geloven wij sterk in deze samenwerking.  Fit2play gelooft in de kracht van voetbal om jeugdspelers uit alle lagen van de bevolking bij elkaar te brengen. Ze bieden een breed scala aan voetbaltrainingsprogramma's voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, op verschillende locaties in de Kempen. Hun doel is om alle jeugdspelers de nodige tools te bieden om de beste spelers te worden die ze kunnen zijn, terwijl ze ook plezier hebben. Ze bieden een veilige en ondersteunende omgeving en beschikken over ervaren coaches die je bij elke stap begeleiden.

Jeugdtrainers gezocht seizoen 2023-2024

Wil jij graag jeugdtrainer worden bij KFC Herselt? Wij zoeken nog enthousiaste trainers voor zowel onder- als bovenbouw. 

Interesse?! Contacteer Dave Verboven 0470/23 23 39

Evenementen

Dinsdag 4 juli 2023 - Wandelvoetbal Herselt Legends

Op scoren staat geen leeftijd! Ben je 50 jaar of ouder en wil je zowel sportief als sociaal actief blijven, dan is wandelvoetbal misschien iets voor jou!? Kom dinsdag 4 juli mee trainen met onze Herselt Legends. Training start om 20u op het kunstgrasterrein Mixx. Remember: "Je stopt niet met voetballen omdat je te oud wordt, je wordt oud omdat je stopt met voetballen".

Dinsdag 31 oktober 2023 - Halloweenparty voetbalkantine Herselt

Op dinsdag 31 oktober gaan we opnieuw griezelen in de kantine van KFC De Vrijheid Herselt. Inkom is gratis. Van 18u30 tot 20u30 verwachten we alle kids en hun ouders voor de Kids Halloween Verkleedparty. Fun verzekerd door DB Flatline en bovendien krijgt elk kind een trick or treat snoepzakje. Vanaf 21u is het de beurt aan de oudere jeugd en volwassenen. Kom je verkleed, dan win jij misschien wel de prijs voor leukste Halloween outfit. Durf jij te komen?!

Vrijwilligers gezocht om onze kantine te bemannen

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen de handen in elkaar willen slaan om een aantal keren per jaar in de vorm van een beurtrol de kantine op zich willen nemen.  Interesse? Geef het door aan een bestuurslid of mail naar info@kfcherselt.be