Lid worden bij KFC Herselt

 

Wil je je kind laten beginnen met voetbal of ben je op zoek naar een nieuwe club, dan ben je bij KFC Herselt  aan het juiste adres.  Bij KFC Herselt kan je je zoon of dochter ongedwongen en met plezier laten voetballen.

KFC Herselt is een warme familieclub waar je kind en jij zich snel thuis zullen voelen. Natuurlijk draait het om voetbal, maar het sociale aspect binnen onze club is even belangrijk.

Bij KFC Herselt is iedereen welkom. Je zoon of dochter kunnen er samen met zijn of haar vriendjes trainen en voetballen en nog meer nieuwe vrienden maken. 

INTERESSE?

Contacteer onze gerechtigde correspondent :

Manuela Van Kerckhoven
0495/37 64 41
manuela.vankerckhoven@telenet.be
 

Wie kan lid worden?

Alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen lid worden. Spelers kunnen aangesloten worden bij de KBVB wanneer ze ten volle 5 jaar zijn (5de verjaardag). Dit zijn de mogelijkheden:

 

1. Ik ben NIET aangesloten bij een andere club van de KBVB :
Je tekent een nieuw aansluitingsformulier.

2. Ik ben aangesloten bij een club van de KBVB :

 • Ik geef mijn ontslag tussen 1 tot 30 april:
  • Je moet eerst persoonlijk ontslag nemen bij je huidige club via een ontslagformulier dat tussen 1 april en 30 april aangetekend moet verstuurd worden naar zowel je huidige club als naar de KBVB. Vanaf 2 mei kan je dan een nieuw aansluitingsformulier bij KFC Herselt ondertekenen. Je bent dan aangesloten vanaf het nieuwe seizoen.

 

 • Ik wens te veranderen tijdens een lopend seizoen :
  • Je kan slechts van club veranderen met toestemming van je huidige club. Dit moet gebeuren met een zogenaamde “witte transfer”. Deze overgangsmachtiging gebeurt via E-Kickoff en wordt door de inkomende club aangevraagd. De speler of wettige vertegenwoordiger kan de overgang elektronisch handtekenen via zijn e-ID (elektronische transfer en onmiddellijk speelgerechtigd) of tekenen op het aanvraagformulier (semi-elektronische transfer en wachttijd van 8 dagen). De GC van de uitgaande club moet de overgang online valideren.

Gratis kledingpakket

Indien je vóór 30 juni je lidgeld betaald hebt, word je een gratis kledingpakket door de club aangeboden.  Uiteraard is er een uitzondering voor de nieuwkomers.  Het kledingpakket bestaat uit een voetbalshirt, short, trainingsvest en kousen.  Voor de jeugdspelers wordt bovendien een gratis voetbal voorzien.  Tijdens de maand mei worden er pasdagen voorzien en is er ook mogelijkheid om extra kledij aan te kopen aan een éénmalige korting van 35%.

Wil je als lid van KFC Herselt na 30 juni nog extra kledij aankopen?  Bij Publi-Sport Herselt krijgen onze leden 25% korting op alle Jako kledij.


Lidgeld voor het seizoen 2023-2024

Nieuwe spelers + leden die NA 30 juni betalen

 • U05 - U06 : €185 
 • U07 - U21 : €250 
 • Dames/Heren : €250

Spelers die vorig jaar al aangesloten waren en VÓÓR 30 juni betalen

 • U05 - U06 : €160 
 • U07 - U21 : €225 
 • Dames/Heren : €225

Voor onze jeugdspelers geldt een korting van 20 euro per extra kind binnen hetzelfde gezin.

Vergeet ook niet dat je een deel van het lidgeld kan recupereren bij uw ziekenfonds!

 

Het recht op spelen in competitie en trainingen wordt pas gelden na ontvangst van het lidgeld en aansluiting bij de K.B.V.B. via de gerechtigde correspondent van de club.

 

Aanwervingscampagne nieuwe leden (jeugdspelers)

Neem deel aan onze wervingscampagne en win een bon t.w.v. 35 euro bij Publi-Sport Herselt.  Het principe is eenvoudig.  Als een aangesloten jeugdspeler een ander jeugspeler aanbrengt, zal de reeds aangesloten jeugdspeler een beloning krijgen onder de vorm van een aankoopbon ter waarde van 35 euro bij Publi-Sport Herselt.

De voorwaarden zijn:

 • het moet om een nieuwe jeugdspeler gaan die nog niet was aangesloten
 • je kan maximaal 1x een beloning ontvangen (bv. 5 nieuwe spelers/speelsters zijn geen 5 waardebonnen)
 • de bon wordt aangeboden na betaling lidgeld van het nieuw lid
 • je dient aan je trainer door te geven wie je hebt aangebracht

Niet twijfelen dus en probeer zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen te laten aansluiten bij KFC Herselt.