Algemene voorwaarden

1. Door een bestelling te plaatsen bevestigt u zich als akkoord met deze algemene voorwaarden.
2. De webwinkel van KFC Herselt is uitsluitend bedoeld voor haar leden in de brede zon van de betekenis: spelers, coaches, afgevaardigden, bestuurders en abonnementshouders. Het is niet de bedoeling dat buitenstaanders gebruik maken van de webshop. De contactgegevens van de club zijn: VZW KFC De Vrijheid Herselt, Limberg 133, 2230 Herselt. e-mail: info@kfcherselt.be
3. Bestellingen in de webwinkel worden online afgerekend en zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid in de stock van de producent.
4. Bestellingen worden niet verstuurd, enkel op afspraak opgehaald op de club. Bij afhaling kijkt u de gekochte kledij na op schade en pasmaat.
Door de kledij mee te nemen geeft u aan dat u akkoord bent met de bestelling. Uw herroepingsrecht geldt niet langer na afhaling.
5. De webwinkel is een service naar de leden toe die als doel heeft de bestelling van uniforme kledij voor spelers en andere leden te vereenvoudigen. De club heeft geen ambitie om een kledingwinkel te zijn of te worden en neemt dus geen winst op de aangeboden zaken.
6. We beschikken zelf niet over een voorraad van producten en zijn dus volledig afhankelijk van de levertijd van de fabrikant en alle tussenliggende actoren.
We kunnen dus op geen enkel item een (eventuele) levertijd aangeven. Mocht een item niet meer leverbaar zijn, krijgt u voor dat item uw aankoopprijs teruggestort. De transactiekosten van de betaling neemt de club in die context voor eigen rekening, zodat u uw volledig bedrag terug krijgt.
Producten die bij de fabrikant uit voorraad leverbaar zijn hebben een indicatieve levertijd van een week.
7. De wettelijke garantietermijn is gewaarborgd door de fabrikant.
8. De bijgehouden klantgegevens en de gegevens van uw bestelling worden enkel voor intern gebruik opgeslagen en passen in de algemene instellingen en het GDPR compliant beleid van de club voor leden dat u kan terugvinden in de algemene afspraken voor leden.

Je kan deze algemene voorwaarden opslaan en/of printen door in uw browser te kiezen voor die optie in het menu van je browser.